21ª Fira de Forjadors i Artistes del Ferro de Besalú

Cartell Fira 2015-03 correo

Com cada any, coincidint en dates amb la Setmana Santa, s’esdevé a Besalú la Fira de Forjadors i Artistes del Metall. En l’edició d’aquest any, la 21ª concretament, es presenten alguns canvis, el més rellevant dels quals és la incorporació de la nova Junta Gestora de l’esdeveniment, presidida pel forjador Sr. Joel Amat.

Aquesta nova Junta substitueix a la persona del molt benvolgut Sr. Pere Soler qui, durant un bon nombre d’anys, ha fet possible la realització d’aquesta peculiar trobada. Aprofitem la present nota de premsa per deixar constància de l’agraïment profund que sentim tots els forjadors que amb ell hem coincidit.

A més, en aquesta edició s’inclouen algunes novetats que esperem ajudin a fer més notòria la Fira. Entre elles, hi haurà una demostració de forja conjunta en la qual es crearà una obra que servirà per retre homenatge als 30 anys de Ràdio Besalú; aquesta obra serà donada a l’Ajuntament per a la seva posterior instal·lació permanent. Una altra novetat destacable és  que per primera vegada en la Fira s’admetran peces forjades en altres materials metàl·lics que no siguin ferro, augmentant la demostració de les diverses possibilitats de l’ofici.

Esperem que tots els visitants gaudeixin de la Fira tal com ho anhelen els nostres desitjos.

Horari:
Inauguració Dissabte 28 a les 12:00 del mig dia. Tarda de 17:00 a 20:00
Dies 29 de Març i 2 – 3 – 4 – 5 – 6  d’Abril de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00

Agraïm la col·laboració de :

Ajuntament Besalú 01    Logo_Ferros_ Puig 01   Nargesa 01 moritz-1

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.